SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Tuesday, August 19, 2014

From Besout To Manchester

Sebenarnya dah lama dah kepala aku nak cakap ayat macam tajuk tu dan akhirnya pada umur 33 tahun aku dapat menjejakkan kaki ke Old Trafford. Hehe.




Post a Comment