SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Tuesday, March 4, 2014

755 25 25

Kebanyakan iklan di TV target marketnya adalah untuk orang bandar je biasanya. Tapi kami di FELDA masih dapat tengok. Macam zaman Pizza Hut baru ada kat Malaysia dulu banyak iklan yang dia boleh deliver. Kami di FELDA ni setakat tengok je lah. Hehe.

Mak aku nak sangat makan Pizza dan dia hanya dapat makan bila kitaorang dah start kerja. Haha.
Post a Comment