SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Tuesday, July 9, 2013

Selamat Berpuasa

Tahun ini tahun pertama aku berpuasa tanpa bapak aku. Bukan duduk serumah pun tapi iyelah, bila call kampung biasa tanya "Apak larat ke puasa?" atau cakap "Kalau tak larat apak berbuka tau?" Jangan tahan²"

Tahun ni dah takde. Dan arwah start sakit masa raya tahun lepas.

SELAMAT BERPUASA SEMUA.
Post a Comment