SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Tuesday, February 26, 2013

Nikmat


Tempat aku mandi parit dekat kampung masa kecik dulu macam inilah rupanya, sebijik. Agaknya memang ini gambar tempat tu sekarang. Nikmat mandi macam ni. Dulu mana ingat apa, tak takut apa-apa pun.
Post a Comment