SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Thursday, July 19, 2012

Kitab

Nak dekat puasa ni aku teringat, bila esoknya nak start puasa bapak aku akan bukak kitab dan ajar aku yang masih kecik niat puasa. Kitab tu dah lusuh dan terkoyak-koyak. Bila dah beranak pinak ni giliran aku pulak mengajar anak cumanya instead of guna kitab aku bukak tablet hehe.

Ini Ramadhan kedua yang bapak aku takde.
Post a Comment