SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Tuesday, January 3, 2012

Pergi Dan Balik Tadika

Aku pergi dan balik tadika mak aku hantar. Tapi ada jugak yang aku berjalan je balik sebab mak aku pergi kebun. Bayangkan umur 6 tahun selamba berjalan balik rumah yang agak jauh. Mak bapak tak risau pun pasal keselamatan sebab memang confirm selamat.

Zaman sekarang tak boleh lagi buat macam tu. Jarak sekolah ke rumah dalam 100 meter pun belum tentu selamat.
Post a Comment