SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Monday, December 12, 2011

Minum Petang

Apa yang aku ingat mak aku mesti akan menyediakan makanan dan minuman untuk waktu petang. Dah jadi macam tradisi. Lepas Asar macam tu mesti akan ada kuih dan air teh. Sampailah sekarang, mak aku tak pernah miss.

Kalau nak dibandingkan dengan kehidupan aku sekarang, aku rasa jarang sangat wife aku sediakan dan aku sendiri pun takde rasa nak minum petang. Mungkin sebab sampai rumah pun dah pukul 6 petang ke atas.
Post a Comment