SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Tuesday, September 6, 2011

Raya 80-90an

Aku ingat masa itu aku dengan kawan-kawan aku akan pusing kampung beraya. Duit raya 10 sen pun dah seronok.

Jalan ramai-ramai, takde rasa bahaya yang ada rasa seronok sahaja. Sekarang ni memang aku tak nampaklah orang beraya.
Post a Comment