SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Monday, September 12, 2011

Kerepek

Di rumah dan kebun bapak aku banyak tanam pokok pisang dan pokok ubi. Kalau rumah, pokok sukun pun ada.

So bila dah banyak selain di jual mak akan buat kerepek² jugak. Aku ingat dan sampai sekarang pun aku masih suka ialah kerepek ubi pedas. Ada satu masa tu aku jual dekat sekolah, satu peket kecik 10 sen je. Hehe.. Ni zaman dekat 90an la ni.
Post a Comment