SELAMAT DATANG



Kisah pahit manis hidup saya di Felda Gunung Besout, Sungkai Perak. (1981-1998).

Untuk reader yang baru sampai kalau minat elok baca dari bawah dan click Older Post. Terima Kasih.

Kata nama AKU digunakan untuk ditulis dengan lebih ikhlas dan natural.

Monday, July 11, 2011

Pawagam Bergerak

Dekat FELDA kami ada satu padang awam. Biasalah kalau ada acara apa² memang dekat padang ni sajalah aktivitinya. Dan aktiviti yang paling menarik ialah ada wayang bergerak yang mana pada waktu malam orang akan datang ke padang ni dan tengok movie. Berapa bayaran aku tak ingat sebab masa tu aku kecik lagi, cerita apa pun aku tak sure.
Post a Comment